ByTouch | Vindt uw therapeut
18851
page-template-default,page,page-id-18851,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Vindt uw therapeut

Gespecialiseerde therapeuten die ondersteuning kunnen bieden rondom de ziekte kanker met behulp van voetreflexologie.

 

De diagnose kanker zorgt vaak voor grote angst, paniek, hopeloosheid, woede en een gevoel van isolatie. Dit geeft veel stress, waardoor het immuunsysteem het zwaar te verduren heeft. Gedurende de behandeling van kanker wordt er niet voor niets gestuurd op een zo optimaal mogelijke lichamelijke conditie om de behandelingen zo goed mogelijk te doorlopen. Binnen dit traject kan voetreflexologie ondersteuning bieden. Door liefdevolle aandacht, de juiste intenties en de juiste kennis creëert de therapeut een veilige omgeving waarin ruimte voor rust en ontspanning kan ontstaan. Dit zijn de basisvoorwaarden voor het lichaam om zich te kunnen herstellen. Daarnaast kan je ook denken aan ondersteuning bij bijvoorbeeld bijwerkingen van een chemokuur zoals misselijkheid, vermoeidheid en duizeligheid. Daarnaast is er een grote groep mensen (86%) die na kanker met angsten blijft leven. Ook hier kan voetreflexologie ondersteuning bieden. 

De eerste therapeuten hebben hun specialisatie afgerond. Het overzicht dat zich hieronder bevindt wordt steeds meer uitgebreid met therapeuten die de specialisatie inclusief de praktijkopdracht hebben afgrond. Als u meer informatie over de desbetreffende therapeut die zich bewust verdiept heeft in voetreflexologie en ondersteuning bij kanker, kunt u klikken op een van de onderstaande namen. U komt dan op de website of informatiepagina van de therapeut terecht.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.