ByTouch | Tenen Lezen binnen je praktijk
18251
page-template-default,page,page-id-18251,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tenen Lezen binnen je praktijk

Tijdens de bijscholing Tenen Lezen ontdekte je de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en leer je relaties te leggen tussen het beeld dat tenen aanbieden en de karakters en gedragingen van mensen. Ook krijg je meer inzicht in iemands karakter, persoonlijkheid, gedrag en levenshouding. Hierdoor kan je aangeven wat sterke en zwakke punten zijn of waarom je juist tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt, op het gebied van werk, relaties en opvoeding.
Mooie aanvulling die direct toepasbaar is in je eigen praktijk. Je leert op een heel praktische manier tenen te lezen van je clienten. Zeer bruikbaar tijdens je consulten om zo op een juiste manier je client te kunnen benaderen, te ondersteunen of juist bepaalde inzichten mee te kunnen geven.

Je krijgt een uitgebreide syllabus uitgereikt tijdens deze dag, compleet met veel foto’s en afbeeldingen. Deze is prima als naslagwerk te gebruiken.

 

Datum:

Nader te bepalen…

 

Tijden:

10.00uur – 17.00uur

 

Docent:

Jolanda Veldhoen

Jolanda is opgeleid door de grondleggers van het Tenen Lezen; Imre en Margriet Somogyi.

 

De kosten voor deze dag zijn €120

 

Accreditatie:

ProCERT domein: Voetzorg 3 punten geaccrediteerd.

KNTO geaccrediteerd.

 

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.