ByTouch | Privacy Verklaring
17667
page-template-default,page,page-id-17667,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Privacy Verklaring

Privacy

By Touch Opleidingen begrijpt dat u uw persoons- en opleidingsgegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat By Touch Opleidingen zorgvuldig om met deze informatie. By Touch Opleidingen houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). By Touch Opleidingen heeft uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt By Touch Opleidingen uit welke gegevens By Touch Opleidingen van u nodig heeft en waarvoor By Touch Opleidingen ze gebruikt.

 

Opslag van uw gegevens

By Touch Opleidingen slaat de persoonsgegevens die By Touch Opleidingen van u ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die By Touch Opleidingen ontvangt tijdens het inschrijfproces voor een opleiding (ook wanneer het proces wordt afgebroken), bij aanmelding voor een nieuwsbrief of als u telefonisch of per e-mail contact met By Touch Opleidingen opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Uw feedback over de opleiding en overige informatie die u geeft.
  • Persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

 

Gebruik van uw gegevens

By Touch Opleidingen gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen opleiding.
  • Verzorging van de door u gekozen opleiding.
  • Analyses uitvoeren zodat By Touch Opleidingen haar dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen opleiding.
  • U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.

 

Verdere toelichting

  • BY Touch Opleidingen anonimiseert de persoonsgegevens die By Touch Opleidingen gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
  • In sommige gevallen werkt By Touch Opleidingen samen met externe dienstverleners, zoals (freelance) docenten. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van uw opleiding. Zij mogen u niet voor andere doelen benaderen of uw gegevens doorgeven aan andere partijen.

 

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt By Touch Opleidingen alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.

 

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

By Touch Opleidingen hecht er waarde aan dat uw persoonsgegevens correct zijn. U heeft het recht dit te controleren door deze gegevens in te zien, te wijzigen en aan te vullen en/of te verbeteren. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. By Touch Opleidingen zal deze desgewenst aan u overdragen tenzij de wet anders bepaalt. U heeft daarnaast het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

 

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten opleidingen.bytouch.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.