ByTouch | JIJZELF ALS THERAPEUT – helende klanken en systemisch lichaamswerk (2 dagen)
17893
page-template-default,page,page-id-17893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

JIJZELF ALS THERAPEUT – helende klanken en systemisch lichaamswerk (2 dagen)

Nieuwe bijscholing

 

Juist omdat we ook aan onze eigen ondersteuning moeten denken hebben we deze prachtige bijscholing voor ons als therapeut ontwikkeld die ons kan ondersteunen in het uitvoeren van ons mooie vak. Deze bijscholing is ontstaan vanuit verschillende disciplines en ervaringen: systemische lichaamswerk, opstellingen, coaching, reflexologie, sound healing en klank. Juist door het bij elkaar van deze disciplines kunnen we de werking ervan verdiepen.

 

We zijn als therapeut gewend te helpen en iets te doen voor de ander. We zijn hard aan het werk en gebruiken vaak verschillende technieken om de ander zich beter te laten voelen. Soms zijn we te hard bezig waardoor we onszelf ‘verliezen’ of ‘weggeven’. Denk aan gevoelens van vermoeidheid of leeg zijn aan het einde van de dag of wanneer je de pijn nog voelt van de ander terwijl de ander al weg is. Op energetisch niveau vervloeien we als het ware met de ander.
Tijdens deze 2 dagen ervaar je het gevoel dat wanneer je in contact bent met jezelf je eigenlijk niet hard hoeft te werken en wat dit met jezelf en de ander doet.

 

Juist vanuit in contact te zijn met jezelf kun je de ander ontmoeten. Door te doen en te ervaren kunnen we onszelf hierin ontwikkelen.

Klank is een prachtig hulpmiddel dat je zowel voor jezelf als voor je cliënt kunt inzetten om dit te bereiken.

 

Deze dag wordt gegeven door mijzelf (Annemieke) en Joke Welboren; www.sakagaweea.nl.
Zowel Joke als ik hebben beide ervaren hoe het is vanuit de stilte, rust en jezelf te werken. Onze ervaringen komen vanuit de helende klanken, energetisch werk, lichaamswerk en systemisch lichaamswerk. Alles vloeit samen in deze twee dagen.
We laten je ervaren hoe het is om zonder hard te werken en helemaal te geven te werken. Dit zorgt ervoor dat je je energie niet meer weggeeft en dat je niet meer moe hoeft te zijn na een aantal behandelingen. Zo kan je zorg verlenen op een juiste manier zowel voor jezelf als voor de ander.

Tijdens deze twee dagen gaat het om jou en jouw ervaringen.

 

 

Zeker wanneer je mensen helpt die met de ziekte kanker te maken hebben is het zo belangrijk ieder zijn eigen ruimte te laten ervaren door eigenlijk juist niets te doen, niet te werken alleen maar te zijn.

 

JIJZELF ALS THERAPEUT

helende klanken en systemisch lichaamswerk.

De prijs van deze bijscholing is €250.

AANMELDEN
We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.