ByTouch | Etherische olie en dementie
19445
page-template-default,page,page-id-19445,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Etherische olie en dementie

Een 1-daagse bijscholing voor iedereen die geïnteresseerd is etherische olie en dementie. Er is geen specifieke voorkennis nodig.
Denk aan iedereen binnen de zorg die te maken heeft met mensen met dementie, therapeuten die binnen hun eigen praktijk hiermee te maken hebben, mantelzorgers en anderen die te maken hebben met mensen met dementie of zeer geïnteresseerd zijn.

 

Door het gebruik van etherische olie is het bijvoorbeeld mogelijk meer structuur te brengen in de dag. Je kunt in de ochtend activerende olie inzetten en in de loop van de dag dit laten overgaan naar meer ontspannende oliën. De manier waarop je etherische olie kunt inzetten is divers en uiteraard wordt daar deze dag uitgebreid aandacht aan geschonken.

De ochtend wordt gevuld met theorie waarin het gebruik van etherische olie bij dementie centraal staat. En de middag wordt praktisch ingestoken. Denk dan aan: hoe kan je dit toepassen in je eigen praktijk en op bijvoorbeeld locatie?
Verneveling, handbaden en een mooie handmassage, waarbij je de etherische olie kunt inzetten komen in de middag allemaal aanbod.
Kortom een hele interessante dag waarin je veel waardevolle en praktische informatie ontvangt waar je zelf verder mee aan de slag kunt gaan.

 

Datum en locatie:
Nader te bepalen…

 

Prijs: €120,00
Tijdens deze dag is het mogelijk een setje met etherische oliën (speciaal geselecteerd voor deze dag) aan te schaffen tegen gereduceerde prijs.

 

Deze dag kan ook op locatie worden aangeboden als de groep (die je zelf formeert) uit minimaal 8 mensen bestaat. 

 

Docent: Jolanda Veldhoen

 

VNRT: 10B punten.

AANMELDEN
We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.